Számolatlanul öntik a közpénzt Rogánék a New Land Media nevű fideszes cégbe

Számolatlanul öntik a közpénzt Rogánék a New Land Media nevű fideszes cégbe

Balásy Gyula fideszes vállalkozó cégének forgalma tavaly 70,3 milliárd forintra nőtt, ami 18 milliárddal több mint 2018-ban. A tulajdonos 4 milliárd forintos osztalékot vesz ki a vállalatból.

Ez az a vállalat, amely 2018. óta gyakorlatilag minden kormányzati propagandára vonatkozó tendert megnyert, még fideszes konkurensei sincsenek. A cég 2013-ban még mindössze 800 ezer forint nyereséget termelt, míg a tavalyi évben majdnem 6 milliárdot. Balásy Gyula ezzel már majdnem olyan tehetséges cégvezető, mint Mészáros Lőrinc, akiről nemrég kiderült, hogy megszázszorozta cégének bevételeit.

via

A Balásy-cégbirodalom egyébként már a rendezvények irányába is kacsintgat, nem kizárólag sorosozós plakátokkal foglalkoznak. Nemrég derült ki, hogy a raktárkoncertek (hazai zenészeket megsegítő kormányzati csomag) lebonyolítását és reklámozását is a Balásy Gyula érdekeltségei közé tartozó Lounge Group-ra bízza a Fidesz-kormány.

Balásyról és a megbízásairól már több cikket is írtunk, ezeket ajánljuk:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.19

Bevette a Fidesz a Kúriát is: Polt csicskája lesz a főbíró

Varga Zsolt Andrást választották meg a Kúria elnökének, aki korábban Polt Péter fideszes főügyész helyettese volt.

  • 2020.10.19

Raktárkoncertek: Segítségnek álcázott NER-es pénzszivattyú

A koronavírus miatt szorult helyzetbe került zenészek a pénzek töredékét kapják, nagyot kasszíroznak viszont a NER-cégek, akik gyakorlatilag a szemünk előtt veszik át a rendezvényszervező ipart – természetesen az állam beleegyezésével.

  • 2020.10.19

Feketemunkásokkal bukott meg Orbán milliárdos haverja

Nemcsak lopnak, de csalnak is a fideszesek: A NAV buktatta le Garancsi István cégét.